Για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης του Κορονοϊού, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τη Dr. Button, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας καλύπτοντας 4 ιατρικές ειδικότητες:

Παιδίατρους, Παθολόγους, Γενικούς Ιατρούς και Πνευμονολόγους

Αναπαραγωγή Βίντεο

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

Γραμμή ΕΟΔΥ για τον Κορονοϊό 

1135

Συχνές ερωτήσεις - Ασθενείς

Ποια είναι η διάρκεια της τηλεσυνεδρίας;

Η διάρκεια της τηλεσυνεδρίας ποικίλλει ανάλογα με την ειδικότητα και το περιστατικό, αλλά συνήθως διαρκεί 10-15 λεπτά. 

Ποιό είναι το κόστος της τηλεσυνεδρίας?

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου μπορείτε να επωφεληθείτε από δωρεάν τηλεσυνεδρίες με τους γιατρούς που συμμετάχουν.

Πώς διασφαλίζετε ότι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα είναι ασφαλή;

Οι διαδικασίες και πρακτικές του Dr. Button καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Απορρήτου.

Επιπλέον, έχοντας στο δυναμικό της Security Experts με πολυετή εμπειρία σε διεθνή έργα, η ομάδα του Dr. Button έχει επενδύσει στην ανάπτυξη ενός συστήματος που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα που ανταλάσσονται πριν και κατά τη διάρκεια της τηλεσυνεδρίας θα είναι κρυπτογραφημένα με τέτοιο τρόπο που μόνο ο γιατρός και ο ασθενής θα έχουν πρόσβαση (end to end encryption).

Συχνές ερωτήσεις - Γιατροί

Ποια είναι η διάρκεια της τηλεσυνεδρίας;

Η διάρκεια της τηλεσυνεδρίας ποικίλλει ανάλογα με την ειδικότητα και το περιστατικό, αλλά συνήθως διαρκεί 10-15 λεπτά. Μέσα από το προφίλ του ο γιατρός ορίζει τη μέγιστη χρονική διάρκεια της τηλεσυνεδρίας. Στην περίπτωση που η τηλεσυνεδρία διαρκεί περισσότερο από όσο έχει ορίσει ο γιατρός, εμφανίζεται ειδοποίηση, χωρίς όμως να διακόπτεται η τηλεσυνεδρία αυτόματα.

Πώς διασφαλίζεται ότι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα είναι ασφαλή;

Οι διαδικασίες και πρακτικές του Dr. Button καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Απορρήτου.Επιπλέον, έχοντας στο δυναμικό της Security Experts με πολυετή εμπειρία σε διεθνή έργα, η ομάδα του Dr. Button έχει επενδύσει στην ανάπτυξη ενός συστήματος που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα που ανταλάσσονται πριν και κατά τη διάρκεια της τηλεσυνεδρίας θα είναι κρυπτογραφημένα με τέτοιο τρόπο που μόνο ο γιατρός και ο ασθενής θα έχουν πρόσβαση (end to end encryption).

Τι συμβαίνει στην περίπτωση που ο ασθενής πρέπει να έρθει στο ιατρείο;

Η τηλεϊατρική δεν αντικαθιστά την επίσκεψη στο ιατρείο. Όταν ο γιατρός το κρίνει απαραίτητο, μπορεί να ακυρώσει την τηλεσυνεδρία και να προτείνει επίσκεψη στο ιατρείο.

Είναι υποχρεωτικό να έχω την κάμερα ενεργοποιημένη;

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό και μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε την κάμερα από την εφαρμογή.

Αποστολή πρόσκλησης

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.